Ansigts yoga

Jeg elsker at finde frem til måder, hvor man kan føle sig som sit ”sande, smukke, naturlige jeg”.  Ansigtsyoga er en af de måder! På mine ansigtsyoga hold lærer jeg dig de væsentligste ansigtsyoga øvelser. Jeg lærer dig også, hvordan du kan give dig selv ansigts-akupressur og massage og inspirerer dig til at give dit ansigt lidt kærlighed hver dag, så alders-tegn udskydes og din hud bevares smuk og strålende. Jeg lover dig, at du vil blive så positivt overrasket over resultatet, at du vælger nåle og operationer fra.

En ansigtsyoga time starter med, at vi masserer vores ansigter med en lækker ansigts-olie. Vi løsner muskulaturen op, slipper hverdagens stress og jag og ryster dagens bekymringer af os. Derefter går vi i gang med ansigts-yogaen, hvor jeg guider dig igennem de øvelser, som jeg har erfaret, er de mest virksomme. Vi afslutter med ansigts-akupressur, hvor vi med forskellige tryk øger ilttilførslen i ansigtet, får gang i blodcirkulationen og øger kollagen-produktionen. Det er kollagen, der er altafgørende for en sund og smuk hud og da vi med alderen mister kollagen, er det vigtigt at hjælpe produktionen godt på vej.

I går herfra med et afspændt og harmonisk ansigt og med ro i kroppen <3

Godt at vide

Ansigtsyoga foregår på et lille hold med maks. 9 deltagere. Jeg starter et nyt hold ca. hver 6 uge. Hvis holdet er fyldt, sætter jeg dig gerne på venteliste til det næste.

Tid & sted: Onsdage, kl. 20.00 – 21.00 

Lektioner: 6

Pris: 795,-

Tilmeld dig via nedenstående kontaktformular. Du får en bekræftelse på mail og når du har betalt deltagerafgiften via mobilepay skriver du dit navn og det hold, som du ønsker at deltage på.

Velkommen til en verden af harmonisk træning og balance <3

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website