Ansigtsyoga & selvkærlighed

Ansigtsyoga og selvkærlighed

(Grundet covid-19 så er ansigtsyoga og selvkærlighed nu på zoom.) 

Jeg elsker at finde frem til måder, hvor man kan føle sig som sit ”sande, smukke, naturlige jeg”.  Ansigtsyoga er en af de måder! På mine ansigtsyoga hold lærer jeg dig de væsentligste ansigtsyoga øvelser. Jeg lærer dig også, hvordan du kan give dig selv ansigts-akupressur og massage og inspirerer dig til at give dit ansigt lidt kærlighed hver dag, så alders-tegn udskydes og din hud bevares smuk og strålende. Jeg lover dig, at du vil blive så positivt overrasket over resultatet, at du vælger nåle og operationer fra.

En ansigtsyoga time starter med, at vi masserer vores ansigter med en ansigts-olie som du har hjemme. Vi løsner muskulaturen op, slipper hverdagens stress og jag og ryster dagens bekymringer af os. Derefter går vi i gang med ansigts-yogaen, hvor jeg guider dig igennem de øvelser, som jeg har erfaret, er de mest virksomme.

Vi gennemgår også ansigts-akupressur, hvor vi med forskellige tryk øger ilttilførslen i ansigtet, får gang i blodcirkulationen og øger kollagen-produktionen. Det er kollagen, der er altafgørende for en sund og smuk hud og da vi med alderen mister kollagen, er det vigtigt at hjælpe produktionen godt på vej. Jeg guider dig igennem bevægelserne så at du der taler svensk også forstår hvad jeg siger.

Timen afsluttes med øvelser der giver ansigt og sind ro og harmoni.

 

Jeg har valgt at undervise på zoom nu her i efteråret så at du slipper at bevæge dig udenfor i kulden og for at beskytte dig så meget man nu kan mod covid-19, samt at alle jer der ikke bor i København også kan være med og træne! 
Undervisningen foregår hjemme hos dig på din computer/tablet/telefon, og du får et link med en kode som du kan logge in på zoom med efter at du betalt afgiften. Når du kommer ind så er du i et “venteværelse” indtil jeg starter undervisningen.
 Du kan se og høre mig, men jeg kan ikke se eller høre dig, men efter endt undervisning så må du gerne skrive til mig med spørgsmål/inputs, så svarer jeg på dem så hurtigt jeg bare kan! 

 

Onsdage kl 19 dansk tid og kl 20 finsk tid på zoom. 
Pris 50,-

Køb Zoom online dansemeditation under webshop Tryk her

 

 

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website
Scroll Up