BEHANDLERE

Behandlings dage hver anden onsdage i lige uger hos Joan

Der kan bookes behandlinger til hver anden onsdage i lige uger hos Joan på facebookside: Talk-of-Life-101152554797530

eller på hjemmeside: http://www.talkoflife.dk

Joan

Samtaleterapeut og Familiecoach.

Uddannet terapeut, pædagog og supervisor.

Har du eller din familie udfordringer der påvirker hverdagens trivsel? Er du ung, og føler at det hele er for overvældende så kan jeg være den rette for dig/ jer, at tale med. 

Som din terapeut kan jeg tilbyde dig samtale terapi og familiecoaching i fortrolige og trygge rammer, hvor du eller din familie er i fokus. Jeg tror på, at du og I har de ressourcer, der skal til, for at kunne gøre det, I ønsker. Mit fokus er at guide jer, så I selv finder frem til de svar og ressourcer, lærer dem at kende og finder ud af, hvordan I kan bruge dem bedst muligt. Jeg er systemisk funderet. Det betyder bl.a., at jeg ser tingene og udfordringerne i sammenhæng. Mit mål er at hjælpe jer, så I kan selv.

Jeg har speciale i børn og unge og tilbyder ligeledes terapi og gruppeterapi til unge mellem 15-22 år, yngre børn (4-14 år) møder jeg i familien, hvor der aftales nærmere om hvordan processen skal forløbe sig. 

Priser:

Individuel samtaleterapi 60 min: 550 kr

Gruppeterapi 1,5 time: 500 kr

Familieterapi 60 min: 750 kr

Behandlings dage hver anden onsdage i ulige uger hos Bettina

Der kan bookes behandlinger til hver anden onsdage i ulige uger hos Betinna på mobil 21 96 71 89 eller facebook gruppe akupoint-kbh.

Bettina Flyvholm

Behandlinger: traduitionel kinesisk akupunktur, triggerpunkt akupunktur, cupping, gua-sha, moxa og øreakupunktur.

Akupunktur har gavnlig effekt på flere ubalancer i kroppen, opstået af forskellige årsager, ofte relateret til vores måde at leve og tænke vores liv.

Det kan for eksempel være smertetilstande i kroppen, hovedpine/migræne, tennisalbue, hedeture, søvnbesvær, allergi, stress, tinnitus, menstruationsforstyrrelser, mave-tarm problematikker, hudlidelser mm.

Første behandling vil vare lidt længere tid, da vi her en indledende samtale inden behandlingen. Du skal afsætte 1½ time. Efterfølgende varer en behandling ca 45 min.

Du vil som oftest mærke en effekt efter 3-5 behandlinger. En tommelfingerregel er, at jo længere tid dit problem har stået på, jo flere behandlinger er det nødvendigt at få.

Jeg er RAB godkendt og medlem af Praktiserende Akupunktører. Det betyder for dig, at jeg har en erhvervsansvarsforsikring og et højt uddannelsesniveau og krav om efteruddannelse er opfyldt.

Når jeg ikke behandler som akupunktør, arbejder jeg som sygeplejerske på 22. år.

Priser:

Første gang: Samtale og behandling: 600 kr

Efterfølgende behandlinger: 400 kr

Klippekort 5 gange: 1700 kr.

Bestil tid til behandlinger onsdage her 

Du kan også ringe eller sende SMS på tlf nr21 96 71 89 

Jeg glæder mig til at behandle dig.

Behandlings dage torsdage

Ansigtsmassage, energetisk ansigtszoneterapi, meridianstrygninger, lymfedrænage, healing og oxytocin-strygninger

Der kan bookes behandlinger til torsdage hos Trine på mobil 30 48 30 03 Send SMS eller læg besked eller book online ved at trykke Her

Trine Porret

Jeg tilbyder energibehandling,  som er en afslappende og afstressende holistisk behandlingsform, der tager udgangspunkt i dine behov. En energibehandling kan bestå af ansigtsmassage, energetisk ansigtszoneterapi, meridianstrygninger, lymfedrænage, healing og oxytocin-strygninger. Andre gange er der måske fokus på at opløse spændinger i hals og nakke med blid massage, det kan også være du ønsker en energetisk lifting i ansigtet- så finder vi ud af det.  Mange falder i søvn eller i en meditativ tilstand under behandlingen.  Det er helt okay. Målet er at du får det bedre og får balance i kroppen.

Behandlingen foregår således: 

Du er påklædt, du bliver puttet under dynen, guidet til afslapning, jeg lader dig falde til ro med blide tryk på dine fødder (du kan beholde strømper på), jeg behandler dig med fx ansigtszoneterapi, strygninger og healings punkter. Efter behandlingen er der ro til at du kan vågne op og komme ud i verden med fornyet energi.

Jeg glæder mig til at behandle dig. 

Priser:

75 min – 750 kr

Stress release behandler efter spinal release metoden. Mindsker stress, løsner spændinger samt giver ro og balance.

Behandlings dage tirsdage

Der kan bookes behandlinger til tirsdage hos Helle på mobil 30 32 04 65 Send SMS eller læg besked.

Helle Muller

Jeg er uddannet Stress release terapeut (i 2015) og Spinal release terapeut (i 2017).

Min uddannelse startede med et besøg hos Rikke hvor min låste kæbe blidt blev løsenet og en del stress samtidig med. Det var fantastisk og jeg måtte bare lære mere. Jeg er fortsat helt vild med alt det gode denne blide og kærlige behandlingsform kan gøre. Det er en gave både at ligge på briksen og være release terapeuten.

Hvis det nu er relevant for dig, kan jeg også lige nævne at jeg har en uddannelse som psykoterapeut og har egne erfaringer med at være alvorligt stress-ramt.

Priser:

60 min – 600 kr

Massage terapeut, yoga instruktør samt laser terapeut. 

Behandlings dage fredage

Der kan bookes behandlinger til fredage hos Lene på mobil 60 16 19 20 Send SMS eller læg besked.

Lene Veronica Jørgensen

Priser:

  • 1 time        600 kr.
  • 1 1/2 time 750 kr.

Hotstone behandling

  • 1 1/2 time 750 kr.

Laserbehandling løsner dybdegående spændinger

  • 3 gange klippekort 750 kr. 
  • Enkelt behandling  300 kr.

Laser Plus masage

  • 1 time         750 kr.
  • 1 1/2 time   950 kr.