BESTILLING & TILSKUD

Du kan få en uforpligtende samtale med Maria Snickars helt gratis, du kan booke en tid på vores online booking her: Online booking

Før du bestiller en hathair, skal du læse om om, hvordan din frisør klipper dit hår af og se videoen: Læs mere her

Du er også meget velkommen i min salon her på Christianshavn, du kan booke en tid her: Online booking Jeg vil råde dig til en smart korthårsfrisure, som du kan have i den tid, hvor håret falder af. Det er nemmere at se et kort hår forsvinde end et langt hår rent psykisk i dette forløb. Det koster en almindelig klip

Når du har klippet håret af i små hestehaler med elastik på, så læg det ned i en engangfrysepose og derefter ned i en konvolut, som du sender til os. Husk at skrive afsender på, så vi ved, hvem håret kommer fra.

Ved din bestilling skriver du, om du har nogle specielle ønsker f.eks. om, du ønsker mere end en hårtrense. Derefter aftaler vi nærmere, så vi kan skabe netop det hår og udtryk, du gerne vil have og hvad det vil koste. (OBS. Vi laver ikke parykker)

Med din hathair får du både hårtrense, bambus jersey hætte og ekstra hatte fyld.

Når vi har detaljerne på plads, betaler du enten med mobilpay eller netbank og sender din rekvisition til mig.

Derefter igangsætter vi syningen af din unikke hathair.

TILSKUD OG REKVISITION

Send din rekvisition fra hospitalet til mig efter din bestilling. Når jeg har modtaget den og den resterende betaling på 436 Kr. går vi i gang med at sy din hathair. Her kan du læse mere om tilskud: Tilskud

HVIS DU IKKE HAR EGET HÅR TIL DIN HÅRTRENSE

Hvis dit hår allerede er faldet af eller hvis dit hår er under Ca. 20 cm langt, kan du få doneret hår fra os. D.v.s. hår som er blevet doneret til hathair fra helt almindelige mennesker fra Danmark. Det koster ikke ekstra for dig, men vil være samme pris, som hvis du sender dit eget hår til os.

Da vi får hår fra mange forskellige hjælpsomme sjæle i hele Danmark, er der stor sandsynlighed for, at vi finder et hår, som ligner dit. Du skal bare sende et billede af dig selv, hvor du stadig har dit hår på hovedet og fortælle os i din bestilling, hvilket hår du ønsker. Så finder vi i fællesskab et hår, som ligner dit eget. Vi sender dig billeder og nærmere beskrivelse af det hår, vi har, så du kan vælge det, du bedst kan lide.

Leveringstiden er 1-2 uger, men vi bestræber os selvfølgelig på at levere din hathair til dig så hurtigt som muligt.

Du bruger nedenstående kontakt formular til bestilling med dine ønsker og dit mål omkring dit hoved. Du vil modtage en bekræftelse på mail. Du kan besvare denne mail og vedhæfte billede/billeder af dig, hvor du stadig har hår, så vi kan finde et lignende hår til dig.

TILSKUD

Du kan læse nærmere om tilskud til indkøb af hathair under behandlingsforløb her: https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/rettigheder/oekonomisk-hjaelp/tilskud-paryk/

Det er muligt at få tilskud til indkøb af headwear og paryk, hvis du midlertidigt har mistet håret efter kemoterapi eller strålebehandling.

Tilskuddet skal du søge om på det sygehus, hvor du er i behandling og fremgangsmåden kan variere. Nogle sygehuse vælger at udbetale det fastsatte tilskudsbeløb til din NemKonto og andre udleverer en såkaldt rekvisition, som du skal aflevere i den butik eller onlineshop, hvor du ønsker at købe dit headwear.

Tilskudsbeløbet fastsættes og justeres hvert år af de Danske Regioner. Det tilgængelige tilskudsbeløb til indkøb af tørklæder og/eller kasketter er for 2019 fastsat til 1.414 kr. inkl. moms.

Hos hathair er det muligt at handle med en rekvisition. Du skal blot udfylde dokumentet med alle dine oplysninger og sende den til os vedhæftet en e-mail. Du bruger nedenstående kontakt formular. Du vil modtage en bekræftelse på mail. Du kan besvare denne mail og vedhæfte rekvisitionen eller sende den med post til

Snickars, Langebrogade 6v, 1411 København K

Når vi har modtaget din rekvisition og du har indbetalt de resterende 436 Kr. igangsætter vi syningen af din personlige hathair.
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på +45 53 83 82 43.

Vi kan have travlt i det øjeblik, du ringer, med dine spørgsmål, men hvis du sender en mail via nedenstående kontakt formular med dine spørgsmål og kontaktoplysninger, ser vi den meget hurtigt og vi ringer dig meget gerne op eller svarer dig pr. mail, så hurtig som det er muligt.

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website