GRAVID TRÆNING & AFSPÆNDING

Vesterlandsk Tai-chi er også fantastisk for gravide! Du vedligeholder din balance og holdning igennem hele din graviditet. Vesterlandsk Tai-chi forebygger også, at du ikke begynder at falde sammen og få rygsmerter. Du kan også tilmelde dig, selv om du har bækkenløsning. Husk blot at fortælle mig det, så er jeg opmærksom på at give dig nogle øvelser, som styrker det udsatte sted og afspænder de spændte muskler.

Jeg gennemgår forskellige venepumpeøvelser, der modvirker vand i kroppen. Jeg giver også andre små tips omkring måder at holde sin krop sund og fit igennem hele graviditeten. Vi gennemgår også forskellige fødestillinger samt udstrækningsøvelser, der er gode og nyttige at huske, når fødslen endelig går i gang. En af gangene får vi besøg af en jordemoder, som svarer på de spørgsmål I går og tumler med om graviditet og fødsel. Du kan starte på holdet, når du har passeret den 14. graviditetsuge.

Vi bevæger os i en time til dejlig musik, hvor agonisten og antagonisten i vores muskler bliver sat i bevægelse og vi får balanceret og styrket vores krop. Vi gennemgår desuden forskellige fødestillinger og vejrtrækningsteknikker, så du føler dig klædt på til fødslen.

Vi afslutter timen med, at jeg guider din krop og dit sind til fuldstændig afspænding.

I går herfra afspændte og glade og måske får du også en ny veninde, som du kan følges med igennem din graviditet og barsel.

Godt at vide

Gravidtræningen foregår på et lille hold med maks. 9 deltagere. Jeg starter et nyt hold ca. hver 6. uge. Hvis holdet er fyldt, sætter jeg dig gerne på venteliste til det næste. 

Husk: Løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i, indendørs træningssko, håndklæde og en flaske vand.

Tid & sted: Onsdage kl. 17.00-18.00

Lektioner: 6

Pris: 795,-

Tilmeld dig via nedenstående kontaktformular. Du får en bekræftelse på mail og når du har betalt deltagerafgiften via mobilepay skriver du dit navn og det hold, som du ønsker at deltage på.

Velkommen til en verden af harmonisk træning og balance <3

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website
Scroll Up