HÅR

Dit hår er et naturprodukt, og det bør behandles med omsorg. Din hårbund er lige så sart som huden under øjnene og har brug for pleje og kærlighed.

FOTO: Maria Snickars
Hvis du giver dit hår og hårbund den rette pleje, kommer du til at opnå fantastiske resultater!
Du bestemmer over dit hår. Min opgave, som frisør er at hjælpe dig med at udnytte dit hårs potentiale og guide dig til at tage de rette beslutninger omkring din frisure og valg af hårfarve.

Hår er fantastisk. Alle har vi en helt unik kombination af hårtype, hårtykkelse og farve. Der er ikke to hår, som er ens og dit hår er i konstant forandring. Faktisk skifter vi hår og hudtype cirka hver syvende år.

Det der driver mig som frisør er at få mine kunder til at trives med lige præcis deres hår. At få en kunde til at elske sine krøller, fordi jeg klipper krøllerne, som de bedst kan lide at blive klippet, så de falder smukt og naturligt eller at klippe det fine, glatte hår, så det får mere fylde.

Lige så vigtigt for mig er det, at det klæder kunden og at man nemt selv at kan style sin nye frisure. Frisuren skal passe til din livsstil og til den tid, du ønsker at bruge på styling i det daglige.

Scroll Up