HATHAIR

Du kan få lavet en hathair med en hårtrense af dit eget hår, hvis dit hår er mere end ca. 20 cm langt. Hvis dit hår ikke er langt nok eller du har mistet for meget hår, kan du få en hathair med doneret hår dvs. hår doneret af andre kvinder. Vi vil så sammen med dig finde et hår, der er så tæt på dit naturlige hår i struktur, farve og form som muligt.

 

Der skal kun bruges Ca. 35 gram hår til en Hathair, hvilket svarer til en håndfuld. Det er dog vigtigt, at håret bliver klippet rigtigt af og sat sammen i små hestehaler, så vi kan bruge det til at sy din personlige hathair. Se  nedenstående instruktions video.

 

Dit hår bliver syet på et specielt velcrobånd af dygtige specialister og monteres på en hathair bambusjersey hætte. Når du bærer en Hathair, ser det ud som om, at du stadigvæk har dit eget hår.

 

Sammen med hathair modtager du også en bambusjersey elastik, som er lidt ”fyld”, som du kan sætte under hathair. Det svarer til, at dit hår er sat op i en knold på hovedet eller, at du har et lidt mere fyldigt hår i nakken.

 

På hårtrensen er der monteret et velcrobånd, således at man nemt kan fæstne hårtrensen i den bløde bambusjerseyhætte.

 

Da det er dit eget hår og det ikke er syet fast i huen, kan du nemt tage hårtrensen af og vaske den. Du kan også glatte, farve eller krølle den – ligesom dit eget hår, blot du er forsigtig. Du kan også vaske bambushætten, så den altid føles frisk og ren.

 

En hathair koster 1.850 kr. Det offentlige tilskud til hovedbeklædning eller paryk er 1.447 kr. så din egenbetaling for en hathair er 403 kr. Læs mere under TILSKUD.

 

Du får syet 1 hårtrense i “grundpakken”, afhængigt af hvor meget hår du har. Hvis du skal have flere hårtrenser tager vi en dialog om behov og pris på dette. Vær opmærksom på, at det desværre ikke altid er muligt for os at lave ekstra hårtrenser af dit hår, det afhænger af, hvor meget hår du har.

 

Vi modtager hårdonationer fra mennesker i hele Danmark, så hvis dit hår er for kort eller du har tabt dit hår til kemoterapi, kan du modtage doneret hår til din bambus jersey hætte. Vi prøver at opfylde dine ønsker angående farve og struktur, men fordi det er doneret hår, har vi ikke altid den farve eller struktur, som du søger. Send gerne et billede af dit hår, så gør vi vores bedste for at ramme det så godt som muligt. Vi sender dig billeder af det hår, vi har hjemme, hvorefter du kan vælge netop det, du bedst kan lide.

 

Vil du vide mere om hathair, så er du velkommen til at ringe til mig på 53 83 82 43 eller sende en besked til mig på nedenstående kontakt formular

Med venlig hilsen

Marialuzia.

8cb7121570-Grif-facebook
Tryk på Facebook ikonet for at komme til Facebook gruppen for hathair.dk

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website
Scroll Up