EFTERFØDSELS TRÆNING & AFSPÆNDING

Dette hold for mor og barn kan du starte på, når din baby er mellem 4-6 uger. Du tager selvfølgelig baby med 😊 Vi træner kroppen let med fokus på bækkenbund, ømme skuldre, slappe mavemuskler og lår. Vi arbejder med forskellige sansemotoriske øvelser, så du og din baby får en hyggelig stund sammen og du lærer nogle øvelser, som du også kan bruge derhjemme sammen med dit barn. Vi gennemgår også baby-massage og lærer fordelene ved denne form for sansestimulation. 

Vi afslutter timen med, at jeg guider din krop og dit sind til fuldstændig afspænding.)

Godt at vide

Efterfødselstræning foregår på et lille hold med maks. 9 deltagere. Jeg starter et nyt hold ca. hver 6. uge. Du kan også deltage, selv om du har rectus diastase (delte mavemuskler, f.eks. som følge af kejsersnit?), her får du tilbudt nogle specielle øvelser, der styrker dig.  Hvis holdet er fyldt, sætter jeg dig gerne på venteliste til det næste. 

Husk: Løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i, indendørs træningssko, håndklæde og en flaske vand.

Der er masser af plads hos Snickars, så du kan bare rulle barnevognen med ind.

Tid & sted: Onsdage kl. 15.00-16.00

Lektioner: 6

Pris: 795,-

Tilmeld dig via nedenstående kontaktformular. Du får en bekræftelse på mail og når du har betalt deltagerafgiften via mobilepay skriver du dit navn og det hold, som du ønsker at deltage på.

Velkommen til en verden af harmonisk træning og balance <3

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website
Scroll Up