GRØN FRISØR PRISER

FOTO: Maria Snickars

KLIP

KLIP Konsultation, vask med hårbunds-massage, klip samt føn og styling

850,-

KORTHÅRS KLIP (Ørerne fri) Kort konsultation, vask med hårbunds-massage, klip samt føn og styling

650,-

MELLEMKLIP En opfriskning af din frisure imellem dine almindelige klip, uden vask

550,-

ÅRSKORT KLIP (Ubegrænset klip i et helt år til en person) Hvis du godt kan lide at være ultra skarp og blive klippet ofte.

5.595,-

SKÆG Skægget klippes og trimmes med saks og maskine. Behandling afsluttes med plejende olie.

150,-

KLIP AF PANDEHÅR Gratis for faste kunder

150,-

TRE-TRINS KLIP
Hvis du skal behandles med kemoterapi, tilbyder jeg en tre-trins klipning, hvor du første gang klippes i en smart korthårsfrisure. Anden gang klippes håret helt kort og tredje gang efter endt kemoterapi former vi dit nye hår, så det igen kan vokse sig smukt og stærkt. Ring til mig eller skriv til mig via kontaktformularen nederst på siden, så laver vi sammen en plan til dig.

850,-

ELEVKLIP (tager op til 2 timer kun spidser i langt hår)

200,-

BØRN

Børn i alderen 0 -3 år ønsker som regel ikke at have klippekappe på. Derfor er det en god ide at have en ekstra bluse med til at skifte efter klipningen.
Børn i alle størrelser er velkomne. Jeg har klippet hår på mange børn, og jeg tager det meget roligt, når dit barn er her, så hun/han kan slappe fuldstændigt af og føle sig tryg, også selv om det er første gang barnet kommer hos mig.
Alle børn får en sund økologisk snack og en kop varm kakao eller et køligt glas saftevand, samt et lille stykke legetøj.
Unge fra 12 år og op får 15 % rabat på den almindelige klippepris, så længe de går i skole/ studerer.

BARN 0-3 ÅR UDEN VASK OG FØN

250,-

BARN 4 -7 ÅR MED VASK OG FØN

350,-

BARN 8 -12 ÅR MED VASK OG FØN

450,-

STIBER/REFLEKSER/BALAYAGE

STIBER/REFLEKSER
Mit speciale er fine striber, der smelter ind i dit hår og giver et naturligt spil. Håret fremstår som efter en lang solskinsferie. Hvis du ønsker meget lyst hår, kan det også lade sig gøre – helt uden brug af giftige blegemidler. Jeg bruger vokspapir i stedet for folie, så du får en så bæredygtig lysning som muligt. Jeg tilfører også altid niophlex i mine lysningsbehandlinger. Det giver elasticitet og styrke til håret og resultatet bliver et smukt og velplejet, lyst hår.
Jeg blander altid din personlige lysning, så den passer til lige netop dig. Min lysning er så mild at den kan benyttes til parfumeallergikere og gravide.

LYSNINGS LER
Den mildeste lysning jeg har, er lysnings ler. At lysne håret med ler er en naturlig og skånsom måde at lysne på med meget få ingredienser. Resultatet bliver en lys beige eller gylden tone, alt efter hvilken tone dit eget hår har i forvejen. Jeg vurderer sammen med dig, om det er den ene eller den anden form for lysning, du skal have, når du sidder i frisørstolen. Lysnings ler kan kun lysne nogle enkle toner.

BALAYAGE
Balayage er en dejlig teknik, som jeg bruger, når du vil beholde din farvede, mørkere nuance omkring dit ansigt og ved hårrødderne. Det ser meget naturligt ud og du kan gå i længere tid med denne lysning end med striberne. Teknikken er også god, når du synes, at dit mørke/røde hår gerne må få et lyst pift i længderne. Jeg håndmaler lysningen i dit hår, så det fineste i din frisure viser sig.
Jeg starter altid med en konsultation, når du skal have lysnet dit hår og du får selvfølgelig en dejlig hårbunds-massage under hårvasken. Når du sidder med lysningen i håret, får du serveret økologisk kaffe/te/vin med en dejlig økologisk snack. Du får tilbudt ryg pudemassage og fodbad, hvis du ønsker det.

SMALL STRIBER MED KLIP (Korthår som ikke når til skulderne samt striber i skilling og et par i siderne i det lange hår)

1550,-

SMALL STRIBER UDEN KLIP

1.250,-

MEDIUM STRIBER MED KLIP (Langt hår)

1.750,-

MEDIUM STRIBER UDEN KLIP

1.400,-

LARGE STRIBER MED KLIP (Meget langt eller tykt hår)

1.995,-

LARGE STRIBER UDEN KLIP

1.750,-

FARVE

NEW GENERATION FARVE
New generation farve er fællesnavn for de farver, der er tilladt i grøn salon. Hos Snickars bruger jeg elumen og ingedicolor. Disse farver er uden toluene-2,5-diamine (PTD), P-phenylenediamine (PPD), resorcinol, ammoniak, silikoner, phatalater samt skadelige og allergifremkaldende stoffer. Farven beskadiger ikke dit hår, men lægger sig udenpå hvert enkelt hårstrå og beskytter håret samtidig med, at det giver dit hår det mest fantastiske farvespil. Farven dækker gråt hår på en naturlig måde, og giver ikke en grim udgroning.

PLANTEFARVE
Nogle gange er det plantefarve, du skal have i stedet for new generation farve, eller også blander jeg de to farver sammen, alt afhængigt af hvilket resultat vi vil opnå.

Jeg blander altid din personlige hårfarve, der passer til lige netop dig. Hvis du vil, kan du købe en krukke med din specielle farve med hjem, så du selv kan holde din farve vedlige i længere tid. Alle mine farver er så milde, at de kan bruges til parfumeallergikere og gravide.
Jeg starter altid med en konsultation, når du ønsker at få farvet dit hår, og du får selvfølgelig en dejlig hårbunds-massage under hårvasken. Når du sidder med farven i håret, får du serveret en økologisk kaffe/te/vin og en økologisk snack samt ryg pudemassage og fodbad, hvis du ønsker det.

SMALL FARVE MED KLIP (Kort hår, som ikke når til skuldrene)

1.550,-

SMALL FARVE UDEN KLIP

1.250,-

MEDIUM FARVE MED KLIP (Langt hår)

1.750,-

MEDIUM FARVE UDEN KLIP

1.400,-

LARGE FARVE MED KLIP (Meget langt og eller tykt hår) Det meget lange og/eller tykke hår, hvor jeg sætter ekstra meget tid af til dig, så hvert eneste hårstrå bliver smukt og dejligt

1.995,-

LARGE FARVE UDEN KLIP

1.700,-

BUNDFARVE MED KLIP Hår med en udgroning af New generation/plantefarve der er max 2 cm

1.400,-

BUNDFARVE UDEN KLIP

850,-

STRIBER SAMMEN MED DIN FARVE For at give en lysere tone i dit hår med masser af nuancering sammen med din farve.

250,-

ELEV  FARVE (tager op til 3 1/2 time)

500,-

HIMMELKUR/HÅRBUNDSRENSENDE PEELING 

Kun sammen med en hårbehandling, hvor håret skal vaskes

HIMMELKUR For dig der vil have en fugtgivende kur med hvid-ler til det dehydrerede hår, der detoxer håret for silikone, sulfater, klor, kalk og hårprodukter samt andre ophobninger, der gør dit hår trist og glansløst. om du vil gå over til no-poo eller curly girl konceptet, eller bare skifte til økologiske hårprodukter. Behandlingen udføres ved vasken og jeg giver dig 10 minutters himmelsk hårbunds-massage.

195,-

HÅRBUNDSRENSENDE PEELING For dig der har problemer med din hårbund og synes, at den virker tør og/eller kløende. Peelingen detoxer hårbunden fra silikoner, sulfater, kalk, snavs og hårprodukter og fjerner nænsomt døde hudceller og skæl. I denne behandling bruger jeg rørsukker og en plejende hårbundsolie samt aktive æteriske olier, som jeg forsigtigt masserer din hårbund med i 10 minutter. Denne kur giver mere ilt til hårrødderne, så håret kan vokse bedre og blive sundere.

195,-

BEGGE KURE

295,-

ENGLEHÅRSKUR

ENGLEHÅRSKUR er den ultimative forkælelse af dit hår. Den hjælper dig med at komme helt ned i gear, få renset hår og hårbund for affaldsstoffer, silikone, sulfater, klor, kalk og hårprodukter samt andre ophobninger, der gør dit hår trist og glansløst. Giv tid og kærlighed til dig selv, dit hår og dine fødder. Denne kur egner sig også til no-poo eller curly girl.

Jeg starter kuren med at pleje din hårbund med en speciel økologisk hårbundsolie og børste-masserer den systematisk igennem med en blød hårbunds børste, som løsner de tørre hudceller. Jeg peeler din hårbund ved vasken med en blanding af rørsukker og æterisk olie, inden jeg vasker dit hår. Tilbage i frisørstolen får du en plejende kur med en rensende hvid ler i dit hår. Kuren virker i 20 minutter, hvor du imens får damp til håret, en massagepude i ryggen, et varmt fodbad med magnesiumsalt, som afspænder og blødgør dine fødder, og en økologisk snack og kaffe/te/vin til ganen. Til sidst får du 10 minutters himmelsk hårbundsmassage, hvor jeg også masserer dine skuldre og nakke. Du kan peele dine fødder med en fodfil og smøre dem ind i en lækker arganolie, inden vi går over til vasken, hvor du får skyllet kuren ud. Derefter klipper jeg dit hår, hvis du valgt det. Hele herligheden afsluttes med føn og styling af dit hår.

Resultatet er et blødt og dejligt hår, og hår, fødder og hårbund som er detoxet og peelet for giftstoffer. En glad sjæl i en afspændt krop. Husk at drikke meget vand resten af dagen, for din krop bliver ved med at detoxe, og det er godt at få skyllet alle affaldsstoffer ud.

MED KLIP

1550,-

UDEN KLIP

950,-

BRYLLUP/FEST/SÆRLIGE DAGE

På din særlige dag vil jeg gøre alt for, at du får en så god oplevelse som muligt. Jeg kommer gerne ind tidligt eller efter lukketid, så du kan blive smuk og lækker til din fest. Jeg kan også komme ud til dig, hvis det er muligt. Skriv til mig, så finder vi ud af noget godt.
Jeg lægger kun lette makeupper, så hvis du gerne vil have en lidt mere avanceret makeup, så kan jeg hjælpe dig med at finde en god makeup artist

BRUDEOPSÆTNING INKL. PRØVE

Skriv en mail til mig via kontakt formular, gerne med lidt billede inspiration, så finder vi en dag hvor vi laver en prøve, og hvor vi lægger en plan for din store dag

1.995,-

HÅROPSÆTNING

950,-

VASK OG FØN Vask med hårbunds-massage og føn samt styling

KORT HÅR/PAGE

450,-

LANGT HÅR

650,-

GLATTEJERN Hvor det lange hår glattes fuldstændig igennem

200,-

KRØLLER Hvor jeg laver flotte holdbare glattejerns krøller i hele håret

400,-

HATHAIR

HATHAIR KONSULTATION
Råd og vejledningssamtale med Maria omkring hathair. Hvis du overvejer en hathair, så skriv en mail via kontaktformularen nederst på siden, så ringer jeg til dig for nærmere aftale.

GRATIS

EKSTRA

BRYN Jeg arbejder med en særligt blid øjenbrynsfarve, der er godkendt til Grøn Salon. Jeg plukker dine bryn let i form. Skal du have en helt ny øjenbryns-form, kan jeg anbefale dig makeup artister, der er gode til dette

150,-

MAKEUP Jeg arbejder kun med ren, mineralsk makeup. Jeg lægger lette makeupper, så hvis du ønsker en mere avanceret makeup, kan jeg hjælpe dig at finde en god makeup artist.

450,-

SPA-MANICURE En lækker økologisk manicure, hvor du får bløde, lækre hænder med et magnesium bad til dine hænder, der afspænder dem, så dine skuldre kan falde ned. Peeling med rørsukker og olie, en afslappende håndmassage med blødgørende olie, formning af negle og neglebånd, samt klar lak fra Kure Bazaar, hvis du vælger dette

450,-

RABATTER

Hvis du booker din næste tid til hår behandling indenfor 24 timer efter din behandling i Salon Snickars, får du 5 % på din hår behandling næste gang, du kommer.

Studerende får 15 % hvis de kommer inden kl. 15.00, undtagen lørdage. Husk studiekort.

Rabatterne gælder ikke de øvrige behandlere i huset.

GAVEKORT

Jeg udsteder gerne gavekort. Gavekortet er på et beløb og ikke på behandlinger. Snickars gavekort gælder ikke til de øvrige behandlere i huset. Gavekortet kan bruges til både produkter og behandlinger. Gavekortet er gyldigt i 3 år, medmindre det er et specielt kampagne-gavekort – her skal du være opmærksom på, at gyldigheden kan være kortere. Informationen vil fremgå af gavekortet.

Gavekortet kan købes i forretningen eller bestilles via nedenstående kontaktformular. Hvis kortet skal sendes med post, vil der være en portoafgift. Gavekortet udstedes, når beløbet er indbetalt via mobilepay eller netbank.

Gavekort fra Hairdressed by Marias paradishair kan udløses hos Snickars, hvis gyldigheden ikke er udløbet.

Gavekortet kan købes i forretningen eller bestilles via nedenstående kontakt formular. Hvis kortet skal sendes med post vil der være en portoafgift. Gavekortet udstedes når beløbet er indbetalt via mobilpay eller netbank.

Scroll Up