KLIP DIT HÅR AF

Dit hår skal være mindst 20 cm langt

Du eller din frisør skal klippe dit hår af og sende det til os. Sørg for at blive klippet senest inden den 2. kemoterapi behandling. Efter anden kemoterapibehandling begynder håret at falde af. 

Du er også meget velkommen i min salon på Christianshavn, du kan booke en tid her: Online-booking  Det koster en almindelig klip

Håret skal være rent og tørt. Samlet med gummielastik i små hestehaler, se video

Du får syet 1 hårtrense i “grundpakken”, afhængigt af hvor meget hår du har. Hvis du skal have flere hårtrenser tager vi en dialog om behov og pris på dette. Vær opmærksom på, at det desværre ikke altid er muligt for os at lave ekstra hårtrenser af dit hår, det afhænger af, hvor meget hår du har.

Vi modtager hårdonationer fra hele Danmark, så hvis dit hår er for kort eller du har tabt dit hår til kemoterapi, kan du modtage doneret hår til din bambushætte. Vi prøver at opfylde dine ønsker angående farve og struktur, men fordi det er doneret hår, har vi ikke altid den farve eller struktur, som du søger. Send gerne et billede af dit hår, så gør vi vores bedste for at ramme det så godt som muligt. Vi sender dig billeder af det hår, vi har hjemme, hvorefter du kan vælge det, du bedst kan lide.

 

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website