SYGDOM OG HÅR

Jeg er der også og holder dig i hånden, hvis du bliver ramt af sygdom. Det kan f.eks. være stress, hvor håret falder af og bliver tyndt. Der vil jeg i fællesskab med dig finde en frisure, der gør at håret ser tykkere ud.  

Hvis du har Alopecia, finder vi sammen en løsning, enten med en frisure, der skjuler din skaldede plet/pletter eller en personlig hathair, som er udarbejdet af doneret hår. Håret kommer fra søde mennesker i hele landet, der gerne vil hjælpe dem, som ikke har noget.

Det kan også være at du taber håret i forbindelse med alvorlig sygdom som f.eks. kræft, og skal igennem et forløb med kemoterapi.  Her tilbyder jeg en tre-trins klipning. Jeg klipper først dit hår kort i en frisure, som klæder dit ansigt. Det er altid lettere at tabe et kort hår end et langt hår.  (Hvis du ønsker det, gemmer vi dit hår til en hathair).

I andet trin klipper vi dit hår til omkring en cm i længden. Grunden til det er, at når håret begynder at falde af hurtigt, så er det lettest og rarest at have det så kort som muligt.

Tredje klipning er tilretningen, når dit hår begynder at vokse ud igen. Du er kommet ud på den anden side af kemoterapien og når håret begynder at vokse ud igen, kan det være lidt ujævnt. Jeg klipper det i form, så du kan lade håret vokse i en lidt længere frisure, uden at det ser fjollet ud.

Jeg har desværre været tæt på mange, der har mistet håret på grund af kræftbehandling, så jeg kan sagtens følge dig i dine følelser omkring det. Jeg ved, at det er en af de sværeste perioder i dit liv og du kan trygt stole på, at jeg på den mest nænsomme måde hjælper dig med dit hår i trygge, rolige omgivelser, hvor der ikke er andre, der kigger på, når vi klipper dit hår af. Jeg vil sørge for, at du får så god en oplevelse som muligt i den fase omkring dit hårtab.

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil have syet en hathair til den periode hvor du er uden hår, kan du allerede tidligt i dit forløb booke en gratis konsultation, hvor vi sammen taler om hvordan og med hvilket hår den skal udarbejdes, så du føler, at du er godt forberedt.

 

Scroll Up