TILSKUD

Du kan læse nærmere om tilskud til indkøb af hathair under behandlingsforløb her: https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/rettigheder/oekonomisk-hjaelp/tilskud-paryk/

Det er muligt at få tilskud til indkøb af headwear og paryk, hvis du midlertidigt har mistet håret efter kemoterapi eller strålebehandling.

Tilskuddet skal du søge om på det sygehus, hvor du er i behandling og fremgangsmåden kan variere. Nogle sygehuse vælger at udbetale det fastsatte tilskudsbeløb til din NemKonto og andre udleverer en såkaldt rekvisition, som du skal aflevere i den butik eller onlineshop, hvor du ønsker at købe dit headwear.

Tilskudsbeløbet fastsættes og justeres hvert år af de Danske Regioner. Det tilgængelige tilskudsbeløb til indkøb af tørklæder og/eller kasketter er for 2019 fastsat til 1.414 kr. inkl. moms.

Hos hathair er det muligt at handle med en rekvisition. Du skal blot udfylde dokumentet med alle dine oplysninger og sende den til os vedhæftet en e-mail. Du bruger nedenstående kontakt formular. Du vil modtage en bekræftelse på mail. Du kan besvare denne mail og vedhæfte rekvisitionen eller sende den med post til

Snickars, Langebrogade 6v, 1411 København K

Når vi har modtaget din rekvisition og du har indbetalt de resterende 436 Kr. igangsætter vi syningen af din personlige hathair.
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information på +45 53 83 82 43.

Scroll Up