Innersense – I create wawes, saltvandsspray

DKK 219,00

Beskrivelse

Denne pink Himalaya Salt spray tilfører tekstur til håret, og fremhæver dine naturlige bølger. Himalayan salt Spray bringer Volumen og liv til dine smukke naturlige krøller eller bølger, og tilfør samtidig håret fugt grundet indholdet af den alsidige ingrediens Aloe Vera. Aloe Vera efterlader en silkeagtig struktur, og holder på fugten så selv det fine hår får fylde og bliver mere håndterbart. Kombinationen af Lavendel og englerod giver Salt Sprayen sin skønne duft, der er kendt for at skabe en indre ro samt at berolige følelserne.

 

Pink Himalaya salt er, udover at være det ældste mineral vi kender, lavet af bjergkrystaller, der er udvundet tæt på Himalaya. Den flotte rosa farve kommer fra spormineraler ligesom magnesium, calcium og kalium. Indholdet af Pulveriseret lilla Ametystkrystal er kendt for at forbinde os selv med vores kærlige egenskaber, og hjælper os med nye ideer, at styrke og at sætte tankerne i gang.

 

Anvendelse: Spray Himalayan salt Spray i nyvasket eller tørt hår. Løft op i enderne for at skabe struktur, bølger eller krøllerne på ny. Lad det lufttørre og style som ønsket.

 

113 ml 219,-

Hits: 16

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Innersense – I create wawes, saltvandsspray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll Up