Innesense-Pure Inspiration Daily Conditioner

DKK 239,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Innesense-Inspiration Daily Conditioner er en letvægts-condtioner, der ikke tynger håret. Fugten indkapsles i håret, og efterlades sundt velplejet og med struktur. Conditioneren er egnet til fint hår/medium hårstruktur, og kan anvendes af alle der ønsker at definere bølger, krøller eller skabe struktur, samt dig der ønsker rene naturlige hårprodukter.

 

Indholdet af Klid-olie, Ris proteiner og Avocadoolie fugter naturligt håret, styrker det og forbedrer håret elasticitet samtidig med, at de eliminerer kruset og statisk hår. Den alsidige ingrediens Aloe Vera giver håret sin silkeagtige struktur, og er en perfekt ingrediens til selv det fineste hår.

 

Indholdet af økologisk Shea Butterbeskytter håret og definerer, naturligt dine egne krøller eller bølger, yder skøn support til krøller, imens du opnår den optimale blødgørelse og hydrering. Orange blomsterolie er en naturlig opløftende aroma, og er som lavet til håret med sin terapeutiske topnoter, samt evner til at efterlade håret glansfuldt og velplejet.

295 ml 239,-

Hits: 18

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Innesense-Pure Inspiration Daily Conditioner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll Up