Dansemeditation

Dansemeditation

(Grundet covid-19 så er dansemeditationen nu på zoom. )

For dig der føler stress i hverdagen, og som gerne vil bevæge dig samtidigt som du får afspænding og meditation gennem dans og musik. Jeg guider dig igennem bevægelser hvor du får strukket, trænet og afspændt din krop, hvor du gennem dansens glæde føler meditationens velgørende virkning. Sessionen foregår med dejlig musik i ørene med simple men effektfulde bevægelser. 

Jeg guider dig uden for meget snak, men når jag siger noget så kan de svensk talende også forstå mig.

Timen afsluttes med fuldstændig afspænding liggendes, hvor vi gennem åndedrættet og krops fokusering afspænder krop og sind fuldstændigt.

Jeg har valgt at undervise på zoom nu her i efteråret så at du slipper at bevæge dig udenfor i kulden og for at beskytte dig så meget man nu kan mod covid-19, samt at alle jer der ikke bor i København også kan være med og træne! 
Undervisningen foregår hjemme hos dig på din computer/tablet/telefon, og du får et link med en kode som du kan logge in på zoom med efter at du betalt afgiften. Når du kommer ind så er du i et “venteværelse” indtil jeg starter undervisningen.
 Du kan se og høre mig, men jeg kan ikke se eller høre dig, men efter endt undervisning så må du gerne skrive til mig med spørgsmål/inputs, så svarer jeg på dem så hurtigt jeg bare kan! 
Onsdage kl 18 dansk tid og kl 20 finsk tid på zoom. 
Pris 50,-

Køb Zoom online dansemeditation under webshop Tryk her

 

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website
Scroll Up