Vesterlandsk Tai-chi

Vesterlandsk Tai-chi er en psykomotorisk bevægelsesform, hvor du gennem musik og bløde bevægelser genopretter din krops balance.  Systemet bygger på Karild Rytmiks psykomotoriske terapiform. Det er en helt fantastisk genoprettende kropsterapi, hvor det er tilladt at grine, hvis man spontant føler et grin, der bobler op i sin krop. Man bliver utroligt glad og balanceret af hver time, hvor man får fornyet sin energi og kan gå glad hjem.

En vesterlandsk Tai-chi session varer en time. Vi bevæger os til dejlig musik, hvor agonisten og antagonisten i vores muskler bliver sat i bevægelse og vi får balanceret og styrket vores krop.

Vi afslutter timen, hvor jeg guider din krop og dit sind til fuldstændig afspænding.

Godt at vide

Vesterlandsk Tai-chi foregår på et lille hold med maks. 9 deltagere. Jeg starter et nyt hold ca. hver 6 uge. Hvis holdet er fyldt, så sætter jeg dig gerne på venteliste til det næste. 

Husk: Løstsiddende tøj, du kan bevæge dig i, indendørs træningssko, håndklæde og en flaske vand.

Tid & sted: Onsdage, kl. 18.30-19.30

Lektioner: 6

Pris: 795,-

Tilmeld dig via nedenstående kontaktformular. Du får en bekræftelse på mail og når du har betalt deltagerafgiften via mobilepay skriver du dit navn og det hold, som du ønsker at deltage på.

Velkommen til en verden af harmonisk træning og balance <3

Kontakt os

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website